Mit navn er Art Junior.
Jeg er født i Warin Champ-distriktet Ubon Ratchathani i Esan (Thailands nordøstlige region), men bor nu i Aarhus, Danmark.
''Jeg brugte det meste af mine barndomsår på at spille 'gadefodbold' med mine naboer i vores lille kvarter i Thailand. Min familie var ikke velhavende, og jeg brugte det meste af mine første år på, at rende rundt sammen med børnene i området''.
Der var ikke meget at lave i landsbyen, så mine venner og jeg samlede stumper af brugte aviser til en stor kugle, som vi sparkede til med vores bare fødder på gaden.
Det var "fodbold" for os.  
Art jr. AJR som barn i ThailandMit liv tog en drastisk drejning, efter jeg var fyldt 8 år. Min mor foreslog, at vi flyttede til Danmark. Det skyldtes i høj grad muligheden for, at være mere økonomisk stabil.
''For at skabe en lysere fremtid tog hun min storesøster og mig med til Danmark.'' 
I starten var det svært at passe ind i fællesskabet. Heldigvis kunne jeg klare mig selv ved at spille fodbold med de andre børn i skolen. Fodbold var det eneste "sprog" jeg kunne relatere til, nu hvor jeg endnu ikke kunne det danske sprog.
Blev professionel fodboldspiller i Thailand 

I 2016 startede jeg min fodboldkarriere i Bangkok, Thailand, hvor jeg spillede for Bangkok Glass og i forskellige klubber i perioden fra 2016 til slut 2017.

Art Jr. fra AJR som professionel fodboldspiller i Thailand

Træningen blev startskuddet til AJR underbukser

Gennem denne periode bemærkede jeg dagligt en problemstilling, som sidenhen skulle vise sig at være startskuddet til AJRcollection. Jeg var vant til at træne i 35-40 graders varme, men oplevede dagligt irritation over at min tights var for stramme og varme at have på, derfor valgte jeg og flere af mine holdkammerater, at udskifte tights ud med ''hverdags underbukser'' frem for, at have noget på der strammer uendeligt meget. 

Min fætter Attha, som var tidligere bokser oplevede de samme problemer, hvor at tightsene kunne være for varme og trælse at have på i længden. Så besluttede vi, at lave vores egen produkt, som så er blevet til AJR underbukser. 

Vores bomuldsstræk materiale kombinerer åndbarhed fra bomuld med en forbedret strikketeknik og øget spandex, hvilket gør dem ekstra strækbare og komfortable. 
Vores AJR underbukser er unikke på grund af vores specielle bomuldsstræk materiale og vores ultra-bløde nylon elastik. Vi differentiere os fra resten af vores konkurrenter, ved at have fokus på komfort og pasform - både til hverdag og sport. 
''Vores strækbart strikketeknik gør, at vores AJR underbukser er meget mere fleksible, at have på i forhold til andre hverdags underbukser.’’

Art jr. CEO for AJR underbukser

Det er uden tvivl de mest komfortable og fleksible underbukser, vi nogensinde har prøvet, og jeg er stolt og taknemmelig over de rosende ord, som vores kunder sender til os. Du kan læse meget mere om de unikke underbukser under "Om AJR" eller på Trust-pilot https://dk.trustpilot.com/review/ajrcollection.com