Mit navn er Art Junior.
Jeg er født i Warin Chamrap-distriktet, Ubon Ratchathani, i Esan (Thailands nordøstlige region), men bor nu i Aarhus, Danmark.
''Jeg brugte det meste af mine barndomsår på at spille 'gadefodbold' med mine naboer i vores lille kvarter i Thailand. Min familie var ikke velhavende, og jeg brugte det meste af mine første år på, at rende rundt sammen med børnene i området''.
Art Junior, født i Thailand og opvokset i Danmark, gik fra ungdomsfodbold til professionel fodbold i Thailand. Hans kamp med ubehageligt undertøj førte til skabelsen af AJR®, der prioriterer komfort og fleksibilitet. Han fik opmærksomhed fra TV2's "Bachelorette" i 2023 og opnåede anerkendelse på DR's "Løvens Hule," hvor han tiltrak investeringer i 7. afsnit af Løvens Hule sæson 9, 2024.

For mere detaljeret information, besøg AJRcollection.com eller kontakt adm. direktør:  

• Art Junior Lakhampui
• E-mail: art@ajrcollection.com
• Telefon: +45 5244 9362

Der var ikke meget at lave i landsbyen, så mine venner og jeg samlede stumper af brugte aviser til en stor kugle, som vi sparkede til med vores bare fødder på gaden. Det var "fodbold" for os.  
Art jr. AJR som barn i ThailandMit liv tog en drastisk drejning, efter jeg var fyldt 8 år. Min mor foreslog, at vi flyttede til Danmark. Det skyldtes i høj grad muligheden for, at være mere økonomisk stabil.
''For at skabe en lysere fremtid tog hun min storesøster og mig med til Danmark.'' 
I starten var det svært at passe ind i fællesskabet. Heldigvis kunne jeg klare mig selv ved at spille fodbold med de andre børn i skolen. Fodbold var det eneste "sprog", jeg kunne relatere til, da jeg endnu ikke kunne det danske sprog.
Blev professionel fodboldspiller i Thailand 

I 2016 valgte jeg at rejse til Thailand for at starte mit fodboldeventyr, der efterfølgende tog en drastisk drejning, da jeg stiftede AJR®.

Art Jr. fra AJR som professionel fodboldspiller i Thailand

Træningen blev startskuddet til AJR underbukser

Gennem denne periode bemærkede jeg dagligt en problemstilling, som sidenhen skulle vise sig at være startskuddet til AJR®. Jeg var vant til at træne i 35-40 graders varme, men oplevede dagligt irritation over, at mine tights var for stramme og varme at have på. Derfor valgte jeg, sammen med flere af mine holdkammerater, at udskifte tights med "hverdagsunderbukser" frem for at have noget på, der strammer uendeligt meget.

Min fætter Attha, som var tidligere bokser, oplevede de samme problemer med tights, der var for varme og ubehagelige at have på i længden. Så besluttede vi at lave vores eget produkt, som blev til AJR® underbukser.

Vores bomuldsstræk-materiale kombinerer åndbarheden fra bomuld med en forbedret strikketeknik og øget spandex, hvilket gør dem ekstra strækbare og komfortable.
Vores AJR® underbukser er unikke på grund af vores specielle bomuldsstræk-materiale og vores ultra-bløde nylonelastik. Vi differentierer os fra resten af vores konkurrenter ved at have fokus på komfort og pasform – både til hverdag og sport. 
'"Vores strækbare strikketeknik gør, at vores AJR® underbukser er meget mere fleksible at have på i forhold til andre hverdagsunderbukser."

Art jr. CEO for AJR underbukser

Det er uden tvivl de mest komfortable og fleksible underbukser, vi nogensinde har prøvet, og jeg er stolt og taknemmelig for de rosende ord, som vores kunder sender til os. Du kan læse meget mere om de unikke underbukser under "Om AJR" eller på Trust-pilot https://dk.trustpilot.com/review/ajrcollection.com