Mit navn er Art Junior. Jeg er født i Warin Champ-distriktet Ubon Ratchathani i Esan (Thailands nordøstlige region), men bor nu i Aarhus. 

Jeg brugte det meste af mine barndomsår på at spille 'gadefodbold' med mine naboer i vores lille kvarter i Thailand. Min familie var ikke velhavende, og jeg brugte det meste af mine første år på at rende rundt sammen med børnene i området. Der var ikke meget at lave i landsbyen, så mine venner og jeg samlede stumper af brugte aviser til en stor kugle, som vi sparkede til med vores bare fødder på gaden. Det var "fodbold" for os.  

Da jeg fyldte 8 år tog mit liv en drejning. Min mor foreslog, at vi flyttede til Danmark for at skabe en lysere fremtid for min søster og jeg. 

Art jr. AJR som barn i Thailand

I starten var det svært at passe ind i fællesskabet. Heldigvis kunne jeg klare mig selv ved at spille fodbold med de andre børn i skolen. Fodbold var det eneste "sprog" jeg kunne relatere til, nu hvor jeg endnu ikke kunne det danske sprog.

Blev professionel fodboldspiller i Thailand 

I 2016 startede jeg min fodboldkarriere i Bangkok, Thailand, hvor jeg spillede for Bangkok Glass og i forskellige klubber i perioden fra 2016 til slut 2017.

Art Jr. fra AJR som professionel fodboldspiller i Thailand

Træningen blev startskuddet til AJRcollection 

Gennem denne periode bemærkede jeg dagligt en problemstilling, som sidenhen skulle vise sig at være startskuddet til AJRcollection. Jeg var vant til at træne i 35-40 graders varme, men oplevede dagligt irritation over at mine tights var for stramme og varme at have på. Så efter at have drøfte dette med venner og familie besluttede jeg, at udvikle et undertøjsmærke, der differentierer sig fra andre mærker ved at have fokus på komfort og pasform - både til hverdag og sport. Det bløde og glatte materiale får dig til helt at glemme, at du har underbukser på.

Art jr. CEO for AJR underbukser

Det er uden tvivl de mest komfortable og fleksible underbukser, jeg nogensinde har prøvet, og jeg er stolt af de rosende ord, som kunder sender min vej. Du kan læse meget mere om de unikke underbukser under "Om AJR".