Produkt

AJR-underbukser er fremstillet fleksibelt stof, der gør dem meget behagelige og fleksible at have på. Den ekstra benlængde gør dem gode at bruge til både hverdag og sport, fordi de ikke ruller op, når man bevæger sig. AJR-underbukser er fremstillet i 94 % bomuldsstretch, og 6 % spandex for ekstra komfort. Desuden har de en blød elastik i taljen med AJR-logo.

Du kan sagtens vælge din normale størrelse, men AJR-underbukser er en smule store i størrelsen, så hvis du svinger mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindste.

Levering og returnering

Hos AJRcollection gør vi vores ypperste for at få sendt din pakke afsted samme dag, som du lægger din bestilling. Du kan som standard forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.

Hvis der er gået tre arbejdsdage siden du modtog bekræftelsen på, at din ordre er sendt, og du stadig ikke har modtaget den, bedes du kontakte os på info@ajrcollection.com, så vi kan tracke din pakke. I mange tilfælde ligger din pakke klar på det lokale posthus, men du er muligvis ikke blevet informeret herom.

Abonnement

Et abonnement hos AJR indebærer, at du ved bestilling modtager 3 par underbukser i den valgte farve. Herefter modtager du en 3-pak AJR-underbukser hver 2. måned. Du betaler kun 299,- pr. 3-pak (normaltpris er 399 kr.).

Der er ingen binding.

Du kan til enhver tid afmelde dig. Du kan nemt selv gøre det via et tilsendt link. Du kan også altid sende en mail til info@ajrcollection.com, så hjælper vi dig gerne.

Nej, vores abonnementsløsning er helt uden binding.

Du kan til enhver tid afmelde dig. Du kan nemt selv gøre det via et tilsendt link. Du kan også altid sende en mail til info@ajrcollection.com, så hjælper vi dig gerne.

Ja, det kan du sagtens. Hvis du f.eks. ønsker at ændre størrelse, farve eller hyppighed for modtagelse af din 3-pak AJR-underbukser, så send blot en mail til info@ajrcollection.com med info om dine ønsker. Så sørger vi for at få til tilrettet dit abonnement, så det passer til dine behov.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 53 89 00 53. Telefonen er åben mandag-torsdag fra 10.00-16.00 og fredag fra 10.00-15.00.

Du kan også altid sende os en mail på info@ajrcollection.com. Vi svarer dig hurtigst muligt.