Produkt

AJR® undertøj er fremstillet fleksibelt stof, der gør det meget behageligt og fleksibelt at have på. Modellerne til herre har ekstra benlængde gør dem gode at bruge til både hverdag og sport, fordi de ikke ruller op, når man bevæger sig.

AJR® undertøj er fremstillet i 94 % bomuldsstretch, og 6 % spandex for ekstra komfort. Desuden har de en blød elastik i taljen.

Du kan sagtens vælge din normale størrelse, men AJR® undertøj er en smule stort i størrelsen, så hvis du svinger mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindste.

Levering og returnering

Hos AJRcollection gør vi vores ypperste for at få sendt din pakke afsted samme dag, som du lægger din bestilling. Du kan som standard forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.

Hvis der er gået tre arbejdsdage siden du modtog bekræftelsen på, at din ordre er sendt, og du stadig ikke har modtaget den, bedes du kontakte os på info@ajrcollection.com, så vi kan tracke din pakke. I mange tilfælde ligger din pakke klar på det lokale posthus, men du er muligvis ikke blevet informeret herom.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 53 89 00 53. Telefonen er åben mandag-torsdag fra 10.00-16.00 og fredag fra 10.00-15.00.

Du kan også altid sende os en mail på info@ajrcollection.com. Vi svarer dig hurtigst muligt.