Velkommen til den officielle AJRcollection-webshop. Vi er et moderne internationalt brand og livsstilskoncept med fokus på at skabe et kvalitetsprodukt, som gavner alle. 

Vi udvikler og producerer undertøj til mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og sport. 

Alle kan bruge AJR-underbukser, og vi bestræber os på, at vores kunder får et produkt, som gør, at de ikke skal rette på deres underbukser, fordi de ruller op eller gnaver mellem benene. Det problem har vi nemlig løst hos AJR ved at have fokus på kvalitet, fleksibilitet og pasform og ved at give underbukserne ekstra benlængde. Så hvis ikke du har prøvet vores produkt endnu, så skynd dit at klikke vores underbukser hjem. 

Vores vision er at imødekomme vores kunders høje forventninger til gode kvalitetsunderbukser. Designet tager derfor udgangspunkt i vores kunders høje forventninger til kvalitet, funktionalitet og design. Ved at tage udgangspunkt i materialer af høj kvalitet, er vi i stand til at levere et perfekt og komfortabelt produkt med en helt unik materialekombination og pasform. AJR-underbukser er fremstillet i 94% bomuld og 6% spandex, hvilket resulterer i en blød og komfortabel model, der med fordel kan anvendes til både hverdag og sport. 

CEO Art Junior Lakhampui, Atthaphon Andresen og Mads Hansen står i spidsen for at produktudvikle hos AJRcollection - alt sammen i tæt samarbejder med vores team i Danmark og Kina.