Velkommen til den officielle AJR-collection-webshop. Vi er et moderne internationalt brand og livsstilskoncept med fokus på at skabe et kvalitetsprodukt, som gavner alle. 

Vi udvikler og producerer undertøj til mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og når du er aktiv.

DE BEDSTE UNDERBUKSER

Alle kan bruge AJR-underbukser, og vi bestræber os på, at vores kunder får et produkt, som gør, at de ikke skal rette på deres underbukser, fordi de ruller op eller gnaver mellem benene. 

Det problem har vi nemlig løst hos AJR ved at have fokus på kvalitet, fleksibilitet og pasform og ved at give underbukserne ekstra benlængde.

Så hvis ikke du har prøvet vores produkt endnu, så skynd dit at klikke vores underbukser hjem.

Vores vision er at imødekomme vores kunders høje forventninger til gode kvalitetsunderbukser. Designet tager derfor udgangspunkt i vores kunders høje forventninger til kvalitet, funktionalitet og design.

Ved at tage udgangspunkt i materialer af høj kvalitet, er vi i stand til at levere et perfekt og komfortabelt produkt med en helt unik materialekombination og pasform. 

Produktmateriale

Skabt i samarbejde med flere almene forbrugere, samt sportsudøvere i Danmark og udlandet, som er produceret af bedste exceptionelt god kvalitet. 

AJR-underbukser er fremstillet i 94% bomuldsstræk og 6% spandex, hvilket resulterer i en blød og komfortabel pasform. Vores strækbart strikketeknik gør, at vores AJR underbukser er meget mere fleksible, at have på i forhold til andre hverdags underbukser’’, der med fordel kan anvendes til både hverdag og når du er aktiv.

De mest komfortable og fleksible underbukser du nogensinde har prøvet

Vores bløde og glatte materialer vil få dig til helt at glemme, at du har underbukser på. Vi tror på, at når du først har brugt vores AJR-underbukser, vil du helt sikkert bruge dem igen. 

AJR bomuldsstræk består af en kombination af bomuldsstoffets åndbarheden og fleksibilitet.

Hvilket gør det ideelt til at skabe en den meget behagelige pasform, som vores AJR-underbukser er kendt for.

Spandex er et syntetisk fiber, der er kendt for sin exceptionelle elasticitet.

Vores underbukser består af 6% spandex, dvs. en fiber, der består af skiftevis stive og fleksible elementer, som har forskellige egenskaber. Det er i stand til at modstå en betydelig mængde slid og vask, uden at miste sine stærkeste egenskaber. 

Produktet er simpelt, minimalistisk og med et klassisk design. Komforten kan mærkes efter første gang, man har AJR-underbukser på. 

Vi vil skabe et undertøjsmærke, der har en kombination af sport og livsstil. Samtidig skulle det være moderigtigt, kunne bruges til dagligt og til træning. "De skulle være behagelige at have på i alle situationer.