Verdensstjerner med AJR® underbukser
AJR® har skabt stor opmærksomhed fra flere kendte professionelle profiler fra verdens største ligaer, der bruger AJR® underbukser, når der skal performes.
Arturo Vidal, Inter Milan - Seria A
Arturo Erasmo Vidal Pardo (kendt som Arturo Vidal) er en chilensk fodboldspiller, der fra 2020 spillede som midtbanespiller for italienske Inter Milan. Han har spillet for FC Barcelona fra 2018 til 2020, hvor han kom til fra den tyske storklub FC Bayern München.
Diogo Dalot, Manchester United - Premier League 
Diogo Dalot er en portugisisk professionel fodboldspiller, som spiller for Premier League-klubben Manchester United og Portugals landshold.

Romelu Lukaku, A.S. Roma - Seria A  
Romelu Lukaku er en belgisk fodboldspiller, der spiller for den italienske Serie A-klub AS Roma udlejet fra den engelske Premier League-klub Chelsea. Han spiller derudover også for det belgiske fodboldlandshold. 
Rebin Sulaka, FC Seoul - Iraqi National Team
Rebin Sulaka er en irakisk professionel fodboldspiller, der spiller som midterforsvarer for FC Seoul og det irakiske landshold.
 
Pione Sisto, Celta Vigo - La Liga
Pione Sisto er en dansk fodboldspiller af sydsudanesisk afstamning, der spiller for FC Midtjylland. Han spillede oprindeligt i samme klub, inden han i 2016 skiftede til spanske Celta Vigo. I september 2020 vendte han tilbage til FC Midtjylland.
Nikolai Baden Frederiksen, Juventus F.C. - Serie A
Nikolai 'Futte' Baden Frederiksen er en dansk fodboldspiller, der har spillet for Juventus, hvortil han kom fra Hollandske Vitesse i januar 2024.
 
Anis Slimane, Premier League - Tunisia National Team
Anis Ben Slimane er en professionel fodboldspiller, som spiller for den engelske klub Sheffield United og for det tunesiske landshold: ''Da jeg begyndte at høre gode ting om AJR ®'s undertøj, var det min tur til at prøve dem. Jeg synes bestemt, at komforten og fleksibiliteten er nogle af de bedste underbukser, jeg nogensinde har haft. Jeg elsker at bruge dem og ser frem til at få flere af AJR ®'s produkter hjem''.
Nicholas Mickelson, Odense Boldklub - Danmark
Nicholas Mickelson er en professionel fodboldspiller, der spiller som højre back for den danske Superliga-klub OB. Han er født i Norge og spillede for norske ungdomshold op til under 21-niveau, før han repræsenterede Thailands landshold.
Mikael Anderson, AGF - Superliga
Mikael Anderson er en islandsk fodboldspiller, der spiller for AGF. Han kom til AGF på transfervinduets sidste dag i august 2021 fra FC Midtjylland, hvor han afbrudt af lejeophold havde spillet gennem hele sin seniorkarriere.
Aarhus AGF - Superliga
AGF er en fodboldklub med hjemmebane på Ceres Park i Aarhus. Klubben er en del af Aarhus Gymnastikforening af 1880 som blev stiftet i 1880. Fodbold kom dog først til i 1902. Fodboldklubben er en af de mest succesfulde danske klubber med 5 danske mesterskaber og 9 pokaltitler.
Mack Promanee - Professionel MMA Fighter
Den dansk/thailandske kæmper, Mack Promanee, vandt lørdag aften sin første titelkamp ved MMA GALLA i Glostrup. Promanee havde hele salen i ryggen, da han gik ind til kampen som på hjemmebane i Glostrup.
Turpal Bisultanov - Bryder - Danmark
Turpal Bisultanov  er en dansk græsk-romersk bryder af tjetjensk herkomst. Han vandt guldmedalje i græsk-romersk stil i 87 kg vægtklassen ved EM for juniorer i 2021 i Tyskland. Dette fik også Team Danmark til at nominere bryderen til Årets Fund 2021 i samarbejde med Politiken.
Dey Subhankar - Professionel Badmintonspiller 
Dey Subhankar er en indisk badmintonspiller, der har spillet med Victor Axelsen. Han er født i Kolkata og træner i øjeblikket i Vashi i Mumbai, på sit eget badmintonakademi. Han er top 30 bedste i verden.
Mark O. Madsen - Tidl. Professionel UFC Fighter 
Mark Overgaard Madsen er en dansk professionel MMA-udøver i UFC og pensioneret bryder i 75 kg-vægtklassen.
Enock Poulsen - Profesionnel Bokser - Danmark
Enock Poulsen er en dansk professionel bokser og regerende juniorverdensmester hos det anerkendte bokseforbund IBF. Han anses af danske bokseeksperter for at være et af de største danske boksetalenter siden Mikkel Kessler.